Pucest - polyuretaanilevyt

Polyuretaanilevyt

Pucest polyuretaanilevyjä käytetään esimerkiksi tiivisteinä, kulutusvuorauksina, materiaalivirtojen ohjaimina ja törmäyslevyinä. Levyvahvuudet alkavat muutamasta millimeristä aina useisiin kymmeniin millimetreihin. Kovuus  valitaan käyttötarkoituksen mukaan, pehmeät sopivat erittäin hyvin tiivisteiksi ja kovemmat kohteisiin joissa tarvitaan pienempää kitkaa materiaalin liukumisen helpottamiseksi.

Teräs- tai alumiiniverkolla vahvistettujen Polyuretaanilevyjen kiinnittäminen on erityisen helppoa. Levyt voidaan kiinnittää haluttuun kohtaan ruuveilla, parhaiten siihen soveltuvat uppokantaruuvit jolloin ruuvin kanta uppoaa PU levyyn ja jää suojaan kuluttavalta materiaalilta.

Teräs- tai alumiiniverkollisten levyjen vahvuutena suositellaan vähintään 12 millimeriä jolloin teräs- tai alumiiniverkon päälle jää tarpeeksi polyuretaania.

Käyttökohteita: mm. kaivosteollisuuden, betoni- ja sementtiteollisuuden sekä prosessiteollisuuden eri kohteet, kuten kuljetinjärjestelmien osat, liukupinnat, suppilot, törmäysseinät, valukourut, siilojen vuoraukset, koneenrakennusmuovi jne.

Edut: Kevyt ja helppo asentaa, erinomainen kulutuksen kesto kumiin tai teknisiin muoveihin verrattuna. Kestää viiltoja kulutuskumia huomattavasti paremmin.

Ominaisuuksia:

  • Kovuus: 25° - 90° ShA väliltä
  • Muutamasta millin vahvuudesta jopa satojen millien vahvuuteen asti
  • Käyttölämpötila <80°C (Tilapäisesti 100°C)
  • Tiheys: 1,230 g/cm3
  • Vakio levy koot: 1000 x 2000mm, 1250 x 2500mm ja 1500 x 3000 mm
  • Saatavilla myös mittojen mukaan.

Lisätietoa polyuretaanilevyistä sekä niiden työstämisestä.

Pyydä tarjous

Polyuretaanilevy

Polyuretaanituotteet