Asiantuntemus, kohteiden kartoitus, tuotteet ja asennuspalvelu teollisuuden kulumisongelmiin.
 

Kulutussuojat ja pinnoitteet

Teollisuuden kunnossapito

Teollisuuden eri prosesseihin liittyy voimakas komponenttien kuluminen. Komponenttien tuhoutumisen lisäksi, ylimääräiset huoltokatkot ja tuotannon menetykset saattavat viedä pohjan koko laitoksen taloudelliselta menestykseltä. Tämä ei ole hyväksyttävää kovilla kansainvälisillä markkinoilla ja se voidaan ehkäistä luotettavalla kulumisensuojauksella. Tärkeätä on oikean kulutusta suojaavan vuorausmateriaalin valinta käyttökohteen mukaan, jotta saavutetaan mahdollisimman kustannustehokas ratkaisu asiakkaalle. 

Me tarjoamme asiantuntemusta, tuotteet sekä asennuksen teollisuudessa tapahtuvaa kulumista vastaan. Asiakkaitamme ovat monet Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla toimivat suuryritykset ja he ovat saavuttaneet kustannussäästöjä ja käyttöiän pidennyksiä oikeilla materiaali valinnoilla käyttökohteesta riippuen. 

Tuotteita kulumissuojaukseen ovat esimerkiksi kulutussuojat ja panssarilevyt hitsatulla-/metalarc-pinnoitteella, siirtoputkien vuoraukset sekä tekniset keraamit kuten alumiinioksidi, keraamiset putket ja käyrät, valettava kovamassa sekä kovahitsaukset käyttökohteen mukaan.

Liukupinnat

Kalcret pinnoitukset

Kulumis- ja panssarilevyt

Kovavalut

Vuoratut teräsputket ja -käyrät

Pucest-polyuretaanituotteet kulumisentorjuntaan

Tekniset keraamit

Asiakaskohtaiset ratkaisut ja asennus

Päämiehemme kunnossapitotuotteisiin

  • Kalenborn
  • Vautid
  • Corodur
  • Pucest
  • Shotec

ovat toimineet ja kehittäneet kulumisensuojausmenetelmiä ja materiaaleja yhteensä jo yli 100 vuotta. Suurimmat asiakkaat toimivat energia-, teräs-, sementti-, betoni- ja kaivosteollisuuden sekä koneenrakennuksen parissa.